Cea mai bună casă de pariuri sportive online

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

pariurix-pariurisportive

De câte ori nu te-ai întrebat care sunt cele mai bune case de pariuri sportive online? Chiar și după marea restructurare ce a avut loc în finalul anului 2015, pe online-ul românesc avem destule agenții la care putem juca în condiții excelente.

Ceea ce pentru mine reprezintă cea mai bună casă de pariuri sportive, pentru ceilalți poate să nu reprezinte nimic mai mult decât una dintre celelalte opțiunile disponibile pe piață. Nu este chiar atât de simplu să alegi cea mai bună casă de pariuri, cel puțin nu pe atât de simplu pe cât pare.

Dacă ai un stil de joc definit și știi exact cum vrei să-ți administrezi conturile la pariuri, s-ar putea să nu ai prea mari bătăi de cap, însă dacă nu ești în clar cu toate aceste aspecte, s-ar putea să nu știi ce este mai bine pentru tine.

Te sfătuiesc să-ți pui aceste 3 întrebări înainte de a face o alegere și vei vedea cât de simplu îți va fi apoi să dai răspunsul relevant:

  1. Care este bugetul meu lunar și ce fel de sistem de money management voi aplica? Dacă banca ta nu depășește 1000 RON și folosești un sistem precaut de gestionare al mizelor, nu va trebui să te preocupi prea mult de acest aspect, însă dacă joci sume mari și eventual ai și un stil de joc progresiv, trebuie să fii atent la limite. Ia în calcul faptul că vei fii limitat și nu aștepta să ți se întâmple acest lucru. Poți deschide din start cont la mai multe agenții, pariind unde găsești cote mai bune și reducând astfel șansele de a fi limitat drastic.
  2. Ce tipuri de pariuri joc și pe ce competiții? În cazul în care obișnuiești să pariezi pe meciurile din eșaloanele inferioare sau pe sporturi/competiții mai puțin populare, este posibil ca o platformă de Betting Exchange să nu-ți fie de prea mare folos. Dacă pariezi pe Liga 3 din România, trebuie să ai răbdare să-ți notezi exact la ce oră apar de regulă meciurile în ofertele diverselor agenții care includ această divizie (pot apărea numai la live la anumiți operatori).
  3. Mă ajută vreuna dintre promoțiile oferite să-mi cresc șansele de câștig fără să-mi altereze în nici un fel stilul de joc? Există numeroase oferte promoționale care se pot dovedi extrem de utile pentru anumiți pariori. Spre exemplu, dacă joci bilete cu mai multe selecții, trebuie să compari cu atenție termenii și condițiile bonusurilor multiple oferite de operatori, pentru că s-ar putea să descoperi că cea mai buna variație a acestui tip de bonus îl poți găsi la cel mai puțin popular operator. În altă ordine de idei, există și promoții bazate pe cote sporite (chiar 100%), pe rambursarea parțiala sau chiar totală a biletelor și multe alte astfel de oferte – care deși nu sunt foarte promovate, pot fi incredibil de folositoare pentru anumite strategii.

În marea majoritate a cazurilor, soluția ideală este folosirea simultan a mai multor case de pariuri sportive online, de aceea, fă bine și ia-ți notițe despre fiecare – cu privire la ce te interesează în mod personal – și la final trage linie și dă-ți singur seama care sunt variantele cele mai bune. Nu te aștepta să găsești formula ideală pe site-urile altora pentru că nimeni nu pariază fix ca tine…

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Promotie Skrill pentru Cupa Mondiala 2014 din Brazilia Suntem in febra de inceput a Cupei Mondiale 2014 Brazilia si o multime de companii ne incanta cu numeroase oportunitati de premii deosebite, pe care le vom prezenta in urmatoarele […]
  • Manchester VS Liverpool Runda a 16-a din Premier League ne prezintă un nou episod al derbyului dintre Manchester United și Liverpool. Cu o tradiție de peste un secol, cei doi titani ai istoriei Premier League se […]

Comentariile sunt inchise.