Case pariuri ce beneficiaza de transmisiuni live

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Case pariuri ce beneficiaza de transmisiuni live

Case pariuri ce beneficiaza de transmisiuni live

In ultima vreme beneficiem de servicii din ce in ce mai bune de la majoritatea caselor de pariuri, lucru care nu poate decat sa ne bucure.

Un astfel de serviciu este oferirea transmisiunilor sportive in direct, la multe case online de top fiind disponibila aceasta facilitate, care cu siguranta va avea un impact pozitiv asupra clientului, care va ajunge sa plaseze pariuri mai des la acea casa de pariuri datorita acestui aspect.

Daca este sa facem un top al caselor online care ofera transmisiuni sportive, ocupanta primului loc poate va va surprinde. Aceasta este 1xbet, casa infiintata de doar cativa ani, care totusi ofera foarte multe transmisiuni zilnice, printre sporturile acoperite numarandu-se fotbalul, tenisul, baschetul, handbalul, voleiul sau hocheiul pe gheata. Numarul de transmisiuni live poate chiar sa treaca de 100 intr-o zi de lucru, nemaivorbind de numarul transmisiunilor din weekend.

Intre aceste case pariuri ce beneficiaza de transmisiuni live nu putem omite bet365.

Aceasta beneficiaza de o oferta foarte bogata in sectiunea ”pariuri live”, insa si de multe transmisiuni live, lucru, oarecum, de asteptat. Vorbim despre cateva zeci de transmisiuni de luni pana vineri, in weekend numarul lor putand trece de 100. De asemenea, la bet365 se poate consulta si programul acestor transmisiuni directe, updatat zilnic.

Alta casa online ce ofera destule transmisiuni sportive este Unibet. La fel ca bet365, aceasta ofera zeci de luni pana vineri, rareori ajungand la 100, prag pe care insa il depaseste usor in cele doua zile din weekend. Evident, atunci cand avem meciuri din ligile europene. Mai mult, in sectiunea ”Unibet TV” aveti programul transmisiunilor sportive pentru urmatoarele 24 ore, program grupat pe interval de ore, pentru ca un eveniment sa fie mai usor de gasit. Sunt acoperite toate sporturile importante.

Alte case pariuri ce beneficiaza de transmisiuni live sunt William Hill sau Bwin.

Poate ambele merita sa fie pe ultima pozitie a podiumului, alaturi de Unibet, din acest punct de vedere. In opinia noastra 1xbet si bet365 ofera de departe cele mai multe transmisiuni, nu numai lunare si saptamanale, ci si zilnice.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Oferte case pariuri online Spre deosebire de agentiile de cartier, care au toate aproximativ acelasi tipar, in cazul caselor de pariuri online aveti o mai mare libertate de alegere. Sunt unele case de pariuri […]
  • Unde pariaza romanii cu resedinta in Marea Britanie Nu de putine ori am vazut prin presa din Romania ca un cetatean din Marea Britanie a dat lovitura la pariuri. De foarte multe ori este vorba insa despre casele de pariuri offline, la […]

Comentariile sunt inchise.