Pariuri handbal masculin Romania vs Polonia

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Pariuri handbal masculin Romania vs Polonia

Pariuri handbal masculin Romania vs Polonia

Nationala de handbal masculin a Romaniei are sanse sa se califice la un Campionat European pentru prima data dupa 1996.

Probabil sunteti la curent cu faptul ca Romania nu reprezinta o forta in handbalul masculin, drept pentru care a trebuit sa participe inca din prima faza a calificarilor pentru acest European. Acolo s-a aflat in prima urna, picand in grupa cu Italia si Kosovo. Romania nu a avut nicio emotie in a se califica in play-offul pentru faza secunda, obtinand 4 victorii din tot atatea posibile. In play-off a trecut de Israel cu scorul general de 62-48.

In faza a doua a calificarilor, denumita si faza finala, Romania a fost in ultima din cele 4 urne, lucru care nu ne-ar oferi prea mari sperante. Doar ca jocul entuziasmant al baitilor nostri din urma cu 4 zile, joc care a avut loc impotriva lui Belarus, aflata in cea de-a doua urna, a facut ca sperantele sa creasca. Romania a castigat acea partida cu scorul de 26-23. In cealalta partida din grupa, Serbia, aflata in urna a treia, a trecut in deplasare de Polonia, din prima urna, cu 37-32. La turneul final din Croatia de peste doi ani se vor califica primele doua echipe, la care se adauga cea mai buna a treia echipa din cele 7 grupe.

Astazi, incepand cu ora 20:00, Romania va juca pe teren propriu al doilea meci din grupa in fata Poloniei. Este ultimul meci al ”tricolorilor” in acest an, grupa reluandu-se abia in luna mai a anului viitor. Ar fi extraordinar sa avem maximum de victorii pana atunci, insa cu siguranta meciul de azi nu va fi usor. Asta o arata si cotele la pariuri handbal masculin, romanii pornind cu sansa a doua, avand cota 3.1 la casa de pariuri bwin, Poloniei acordandu-i-se 1.5 la victorie. Se asteapta sa fie marcate aproximativ 55 goluri in aceasta partida, insa in ultimele doua intalniri directe, care au avut loc in 2013 si 2015, au fost inscrise mai putin de 52 goluri.

Alte pariuri handbal masculin pentru acest meci ne indeamna sa intuim cate goluri vor fi date la pauza (sub/peste), daca vom avea numar par sau impar de goluri in prima, respectiv a doua repriza sau in care repriza se va inscrie mai mult. In prima etapa a grupelor, in meciul dintre Serbia si Polonia s-a inscris mai mult in prima repriza, iar in cel al Romaniei cu Belarus in a doua.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Pariuri CE handbal masculin 2016 Pe 15 ianuarie va debuta editia cu numarul 12 a Campionatului European, una care se va desfasura in Polonia si care se va incheia pe 31 ianuarie. Patru arene vor gazdui cele 4 grupe […]
  • Pariuri Romania vs Austria calificari CM handbal masculin Joi, 14 ianuarie, incepand cu ora 18:00, Digisport 2 va transmite partida dintre Romania si Austria, din penultima etapa a fazei grupelor contand pentru Campionatul Mondial de handbal […]

Comentariile sunt inchise.