Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Cum parierem online?

Pentru pariurile online ai nevoie doar de un calculator conectat la Internet si pe poti duce pe acel site cind vrei tu.

Cele mai bune companii, pe care le recomandam care ofera posibilitatea si jucatorilor romani sa participe la pariurile sportive online sunt Unibet , Bet365 si WilliamHILL care au interfata si in limba romana.

Pasul 1. Apoi apasa butonul Deschideti un cont

Completeaza formularul care apare pe pagina cu numele de utilizator dorit, parola aleasa si adresa de e-mail. La cod de bonus de inregistrare nu trebuie scris nimic, pentru ca automat aveti bonusul acordat prin bannerele de pe acest site.Recomandam si bifarea optiunii Vă rog să mă anunţaţi prin e-mail dacă sunt eligibil pentru un bonus sau o ofertă specială.Din acest mopment sunteti fericitul posesor al unui cont la una din casele de pariuri alese. Daca doriti sa depuneti si bani, trebuie sa treceti si prin pasul 2 in care trebuie sa dati datele dvs de contact. Pasul 2 poate fi completat si mai tarziu.

Pasul 2. Fie imediat dupa inregistrare, fie mai tirziu va puteti completa profilul mergind pe linkul Contul meu . Aceasta presupune completarea unui formular, pentru a putea efectua depuneri şi pentru a putea utiliza jocurile noastre în bani reali cu date cum ar fi : Nume, prenume, adresa, cod postal, data de nastere, selectarea unei intrebari secrete si un numar de telefon.

Foarte important : Majoritatea caselor de pariuri enumerate  poate confirma inregistrarea dumneavoastra prin intermediul sistemului de verificari prin telefonie automata. Sistemul va va contacta telefonic la câteva secunde după ce ati introdus formularul de inscriere. De aceea este extrem de important sa va asigurati ca veti introduce numărul corect de telefon !In cazul in care veti introduce doua numere de telefon, sistemul de verificari automate va va contacta la Numarul principal de telefon. Dacă doriti sa fiti contactat la Numărul de mobil, trebuie sa completati doar sectiunea respectivă..Atentie si la celelalte date sa fie corecte - la telefon sau ulterior pentru a dovedi paternitatea contului puteti fi intrebat de ziua corect de nastere sau raspunsul la intrebarea secreta. De asemenea doar dvs va puteti trimite bani la Gamebookers, deci e important ca datele sa fie corecte.

Exista posibilitatea sa se faca si o altfel de verificare printr-un act de identitate se poate ca inainte sa faci o retragere iti ceara sa le trimiti o copie a actului tau de identitate prin fax sau e-mail. Aceasta se face pentru a se evita spalarile de bani.

Apoi pentru ca sa incepi sa pariezi este suficient sa iti incarci contul cu ceva bani. Asa ca poti trece la pasul 2 :
Vezi cum poti sa trimiti banii in contul tau

Vezi si:

Vei beneficia de experienta noastra in utilizarea acestui sistem in mod gratuit prin simpla inscriere apasind pe unul din bannerele de pe pagina ! Trimite un e-mail la contact at pariurisportive punct com cu intrebarile tale si vei primi raspunsul in cel mai scurt timp.