Cardul preplatit Paysafe

Cardul Preplatit Paysafe

Dupa o perioada in care cardurile Paysafe nu puteau fi folosite in Romania, aceasta optiune este din nou valabila si este acceptat de casele de pariuri Bet365 si William Hill.

Cardul Paysafe este un card pre-platit (pre-pay) emis de banca Commerzbank AG prin care se poate face plata prin Internet la diferite magazine. Acum este acceptat si de casele de pariuri promovate de noie ste disponibil si in Romania.

Cardul Paysafe se cumpara la valoarea nominala, acum în România exista carduri de 25 Ron, 50 Ron, 100 Ron, 300 Ron, si dupa razuire se introduce codul PIN de 16 cifre si suma dorita pentru incarcarea electronica.

card paysafe

Cardul poate fi achizitionat :

Pentru mai multe detalii pentru Paysafecard, vezi site-ul lor oficial la adresa http://www.paysafecard.com/ro/. Aveti mai jos si un model de Card pe care puteti sa-l aratati la orice punct de vinzare.

Pay safe card

 

Dupa ce selectezi suma si Bonusul, esti redirectat catre pagina sigura a paysafe, unde trebuie sa completezi datele cardului (de fapt PIN-ul).

incarca cont gamebookers paysafecard

Cardul preplatit Paysafe este recomandat pentro o rapiditate a incarcarii - formalitatile sunt minime, nu completezi hirtogaraie.

Totusi noi recomandam cardul Skrill din mai multe motive: usurinta cu care alimentezi sau retragi bani din cont si multe altele pe care le veti gasii la sectiunea Skrill (Moneybookers) .

Nu uita sa verifici in mod regulat Blogul pentru a vedea ultimele noutati si cele mai bune cote !

Vezi si:

Vei beneficia de experienta noastra in utilizarea acestui sistem in mod gratuit prin simpla inscriere apasind prin unul din bannerele de pe pagina ! Trimite un e-mail la contact@pariurisportive.com cu intrebarile tale si vei primi raspunsul in cel mai scurt timp.