Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Pariuri sportive pe Internet din Romania

Cum primesc banii?

Exista 3 metode pe care le-am utilizat si care sunt cele mai bune.

A. Retragere de numerar direct pe cardul VISA (Recomandat)

Atentie - acest sistem merge numai pentru cardurile VISA, nu si pentru Mastercard ! De asemenea acest sistem va merge numai daca ati si trimis banii prin cardul VISA respectiv ! Sistemul recomandat este cel cu cardul VISA Electron emis de BCR sau cel emis de ING Bank -> detalii

Mergi la butonul Casierie din susul paginii, apoi Retragere si selectezi optiunea "Card Visa ", apoi pur si simplu - selectezi cati bani vrei sa retragi. Banii vor ajunge in contul tau de card VISA Electron in maximum 5-7 zile lucratoare (de multe ori mai repede). Banii pot fi scosi de la orice bancomat.

Comisionul este de 1.40 USD sau 1 Euro pentru orice retragere, suma minima de retras fiind de 10 USD.

Exista condiţia să fi efectuat o depunere efectuată cu succes prin intermediul acestora, în ultimele 6 luni şi să fie încă valide.

B. Retragere prin sistemul de bani electronici - Skrill (din Decembrie 2005 si in limba romana!)

Se pot efectua retrageri în contul Skrill, cu condiţia să fi efectuat o depunere reuşită prin intermediul acestuia, în ultimele 6 luni.

Pentru a primi banii prin acest sistem trebuie doar sa deschizi un cont in RON  unde vei primi banii respectivi sau mai nou sa achizitionezi un card Skrill cu care poti retrage banii din aproape orice bancomat din Romania. Contul poate fi deschis la orice banca din Romania (este recomandat sa alegi o banca cu o cat mai mare deschidere internationala pentru a primi banii mai repede). Trebuie sa notezi toate informatiile primite la deschiderea contului pentru ca vei avea nevoie de ele la retragerea banilor - Numele exact al bancii, adresa exacta, codul SWIFT, contul in format IBAN, etc . Aceste informatii va trebui sa le introduci in contul de la Skrill.

Apoi trimiti banii de la casa de pariuri aleasa la Skrill. Procedeul e foarte simplu (te duci pe butonul de Withdraw si urmezi instructiunile pentru Bank Transfer).Se ia un comision de 0 USD pentru orice retragere dintr-o luna. Suma minima este de 10 USD, iar cea maxima de 3000 USD. Banii ajung in 6-18 ore dintr-un cont intr-altul.

Inainte de a primi banii în contul bancar, va trebui sa te înregistrezi la Skrill. Comisionul acesteia este 1,8 Euro ( 2.2 Dolari ) - indiferent de ce suma scoti. Daca vei trimite banii tot prin Skrill, atunci nu mai trebuie sa iti faci un nou cont. Vei primi banii in contul tau in 5-7 zile lucratoare. Daca ai cont la Skrill in valuta o sa se faca converisa automat valuta/RON.

Se intimpla deseori ca la prima extragere sa nu te lase sa extragi o suma mare, ci doar 5-10 Euro. Cind te duci sa iei de la banca aceasta suma primesti si un cod prin care confirmi faptul ca ti-au ajuns de pe site-ul Skrill. Uneori se mai poate cere si o copie dupa actul de identitate care se trimite prin e-mail sau fax. Toate acestea sunt cerute pentru a se evita spalarile de bani.

Avantajul cu Skrill ar fi ca practic banii sunt imposibil de verificat de unde vin - ei pot sa vina de la un prieten din strainatate, din vinzari pe Internet, etc.

Daca castigi mai multi bani, poti sa retragi de la Skrill si prin transfer direct pe un card de tip Visa Electron ( dar trebuie inainte sa faci o mica depunere cu el).

C. Retragere direct in contul bancar

Mergi in sectiunea de Retrageri, bifeaza cont Bancar si adauga contul tau in format IBAN si codul SWIFT al bancii unde ai deschis contul. Vei primii banii in 3-5 zile lucratoare. Comisionul este de 3 USD sau 2 Euro, iar suma minima de retras este de 10 USD.

Contul bancar trebuie sa fie pe numele cu care ati deschis contul.

Vezi si:

Vei beneficia de experienta noastra in utilizarea acestui sistem in mod gratuit prin simpla inscriere apasind pe unul din bannerele de pe pagina ! Trimite un e-mail la contact@pariurisportive.com cu intrebarile tale si vei primi raspunsul in cel mai scurt timp.