Pariuri numar goluri - exemple si explicatii.

Pariuri numar goluri

Tipuri de pariuri numar goluri si agentii recomandate

Pariuri numar goluri

Acesta este un tip de pariu simplu si foarte popular. Pariul standard la numar de goluri de obicei e cu doua alternative, sub sau peste un anumit numar de goluri. Sub/peste 2.5 goluri este cel mai raspandit pariu. De ce 2.5 goluri pentru a nu exista cea de-a treia posibilitate.

Daca ai pariat peste 2.5, inseamna ca ai pariat ca pe toata durata regulamentara a meciului se vor marca minim 3 goluri. Daca ai pariat sub 2.5 inseamna ca se vor marca maxim 2 goluri.

Pentru tipul pariuri numar goluri exista numeroase site-uri care te pot ajuta. Preferatul meu e soccerway.com. De ce soccerway? Pentru ca la ei statistica de over/under sau peste/sub e chiar in fata ta. Intri pe site, mergi la “competitii”, selectezi o liga si, deasupra tabelului cu clasamentul ligii, ai niste statistici, printre care si sub/peste. La statistica sub/peste avem un nou clasament pe criteriul numarului de goluri care se marcheaza intr-un meci jucat de o echipa. Adica echipa de la coada clasamentului e echipa care face meciurile cu cele mai putine goluri si echipa de pe primul loc face meciurile cu cele mai multe goluri.

Ia acum bonusul de 150 RON oferit de Unibet si incearca acest tip de pariu!

In ce campionate putem plasa pariuri numar goluri

Un alt lucru interesant la aceasta statistica este ca, daca ne uitam cu atentie, o sa vedem ca sunt campionate care au tendinte clare. De exemplu, Premier League e o un campionat in care predomina meciurile in care se marcheaza peste 2.5 goluri. Doar 4 echipe din Premier League au o medie sub 2.5. In Olanda nu exista nici o echipa cu o medie sub 2.5 goluri per meci, deci la ei probabilitatea de a avea un meci cu peste 2.5 goluri e si mai mare. Au fost etape in Olanda cand doar 3 meciuri s-au terminat cu un numar mai mic de 3 goluri marcate sau, de exemplu, in etapa 18, doar 2 meciuri s-au terminat cu mai putin de 3 goluri marcate.

Si atunci unde pariem sub 2.5 goluri? De exemplu in Franta o echipa care marcheaza putin e Lille. In clasamanetul Ligii Franceze ei se afla pe locul 3. In clasamentul sub/peste sunt pe ultimul loc. La meciurile lor se marcheaza cel mai putin pentru ca echipa joaca italieneste. De altfel campionatul Frantei e unul de 50/50. Adica aproximativ pana pe la jumatatea clasamentului echipele au o medie de peste 2.5, si de la jumatate incolo au o medie de sub 2.5.

Dar lucrurile pot varia de la sezon la sezon si de la o etapa la alta. Depinde de multe aspecte. Sezonul 2013/14 a fost unul in care au dominat meciurile cu multe goluri. Pana si in Italia, un campionat renumit pentru golurile putine care se marcheaza de obicei, anul acesta au fost doar 4 echipe italiene care au o medie sub 2.5 goluri. In Germania nu exista o astfel de echipa.

Dar pe langa acest pariu standard mai exista si oferta de numar de goluri ajustabil. In care poti paria ca se marcheaza peste sau sub 1.5 goluri sau 3.5 goluri. Unibet este casa de pariuri cu cele mai bune cote pe pariurile din aceasta categorie, a totalului de goluri marcate intr-un joc. De exemplu in Olanda la multe meciuri cotele pentru “peste” sunt mici si acolo fie pariul principal (“standard”) e mai sus undeva la 3.5 fie trebuie sa selectezi la “numar de goluri ajustabil”, pariuri numar goluri mai mare.

Alte tipuri de pariuri numar goluri

Exista case de pariuri care aleg sa afiseze un alt tip de oferta la pariuri numar goluri. De obicei, ei ofera ceva in genul 0 sau 1 gol o cota, sa zicem 2.5, exact 2 sau 3 goluri o alta cota, mai mica si cea de-a treia varianta 4 goluri sau mai multe.

Alegerea unui pariu corect aici nu depinde doar de statistica. Exista echipe care au o singura gura de foc si cand lipseste acel jucator lucrurile stau cam prost in atac si atunci trebuie sa se concentreze pe aparare.

Sau daca o echipa are ca prim obiectiv evident ca se va concentra pe aparare. Spre exemplu Atletico Madrid a facut mereu meciuri cu goluri putine cand a jucat cu Barcelona. In schimb cand joaca impotriva unor echipe mai slabe face meciuri cu peste 2.5 goluri pentru ca le place si lor sa marcheze dar o fac si ei impotriva cui pot.