Acest domeniu este de vanzare mai multe deatlaii AICI
This domain is for sale, more details HERE


Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet Magazin Pescuit

Prezentare casa de pariuri Unibet

Profesionalism, seriozitate si respect. Acestea ar fi trei dintre valorile respectate si promovate de Unibet, unul dintre cei mai importanti operatori de jocuri de noroc din Europa. Greu de gasit un client nemultumit de serviciile oferite de Unibet, acestia punctand foarte bine si la capitole precum serviciul cu clientii si rapiditate in depuneri si retrageri ale banilor.

Unibet Ltd este o companie infiintata in 1997, avand bazele in Malta, dar fiind detinuta de proprietari din Suedia. De aceea, Unibet este operatorul de pariuri numarul unu in tarile nordice, acest lucru sporind imaginea de seriozitate lasata de acesta.

Se estimeaza ca Unibet are in acest moment peste 5 milioane de clienti din peste 150 de tari.

Ia acum bonusul de 150 RON oferit de Unibet pentru primul tau depozit!

Articole utile

Tipuri de pariuri Promotii pariuri Unibet
Pariuri live Unibet Retragere bani Unibet
Supertoto Superscore Avantaje si dezavantaje Unibet

Oferta de pariuri Unibet:

Daca in inceputul prezentarii vorbeam de trei cuvinte care descriu activitatea Unibet, oferta de pariuri primeste un nou epitet. Ireprosabila! Fotbal din toate colturile lumii, plus alte sporturi multe si marunte, de la cele pe care le puteti intalni la orice operator de pariuri, precum tenis, baschet si handbal pana la sporturi mai putin populare, precum golful sau cricketul si unele de-a dreptul exotice, precum trotting sau pesapallo.

Iar daca la acestea adaugam si oferta de pariuri non-sportive, care este si ea destul de variata, cuprinzand concursuri muzicale sau alegeri politice, putem obtine o imagine de ansamblu asupra a ceea ce inseamna Unibet in termeni de oferta de pariuri.

Optiuni de retragere/ depunere bani:

Metode de depunere: Unibet accepta o gama de optiuni de plata foarte larga, incepand cu clasicele carduri de credit sau debit Visa, MasterCard si Visa Electron si continuand cu Moneybookers, Neteller, Ukash, Paysafecard sau transfer bancar.

Metode de retragere: Optiunile sunt putin mai limitate aici, dar oricum aveti suficient "spatiu" sa va desfasurati. Astfel, la Unibet se pot retrage bani prin transfer bancar sau in conturile de Moneybookers sau Neteller.

Securitate:

Un aspect la care orice operator de pariuri important nu-si poate permite nici o scapare, securitatea este si la Unibet unul din punctele forte. Astfel, Unibet sustine confidentialitatea stricta in ce priveste toate relatiile cu un titular de cont.

Orice date utilizate in scopuri de marketing se bazeaza pe asa-numitul principiu de ''optare pentru'', ceea ce inseamna ca Unibet nu va folosi niciodata niciun fel de date personale ale dumneavoastra fara a va cere in prealabil acordul. Toate informatiile trimise si primite catre sau de la site-ul Unibet sunt criptate utilizand tehnologia Secure Socket Layer( SSL) pe 128 de biti.

Certificatul SSL utilizat este emis si verificat de VeriSign, asa ca nu trebuie sa va faceti niciun fel de probleme ca datele dumneavoastra personale, cat si banii si operatiunile de pariere nu sunt securizate in proportie de suta la suta, neexistand niciun fel de risc.

Software utilizat:

Unibet utilizeaza cunoscutul software Microgaming, acesta avand o interfata extrem de puternica si de stabila, care este in acelasi timp si bine proiectata si atractiva.

Licente obtinute:

Alte informatii:


Opinie Unibet - Evaluare casa de pariuri: 4.9 of 5