Cum se pariaza la Unibet

Fiecare operator de pariuri online are obiceiul (prost, zicem noi) de a se lauda ca are cea mai buna interfata, cea mai variata oferta si cea mai simpla deschidere de cont. Iar pentru ca acest ultim aspect este unul dintre cele mai dureroase pentru pariorii aflati la inceput, timpul insemnand asa cum stim bani, ne-am gandit sa cronometram cam cat timp ia deschiderea unui cont la Unibet.

Ia acum bonusul de 150 RON oferit de Unibet pentru primul tau depozit!

Primul pas este sa accesati site-ul Unibet.com sau ro.unibet.com, pentru varianta in romana, dupa care sa selectati din partea dreapta sus a meniului optiunea inregistrare de langa intrebarea mai mult decat sugestiva "client nou?". Pana aici nu sunt deci mari dificultati, daca aveti o conexiune la internet cat de cat buna in zece secunde maxim ati trecut la pasul urmator.

Pasul al doilea reprezinta completarea formularului de inscriere, de mai jos. Numele, prenumele, o adresa de e-mail valida, data nasterii, sexul, tara din care sunteti, adresa( atentie mare aici, pentru ca adresa trebuie sa fie completa si corecta, altfel o sa aveti probleme mari la retrageri), un numar de telefon, limba, moneda, plus chestiuni de securitate, precum intrebare de siguranta si nu in ultimul rand numele de utilizator.

Inregistreaza-te la Unibet

Un rand de aplauze pentru baietii de la Unibet care iti arata din momentul in care tastezi daca un nume de utilizator este deja ocupat, astfel evitandu-se situatii in care completezi jdemii de date pentru a o lua din nou de la inceput pentru ca acel nume mai exista luat de altcineva.

Pac pe optiunea de inregistrare si... gata, contul dumneavoastra este activ, ceea ce inseamna ca nu mai aveti de facut decat o depunere, o fereastra deschizandu-vi-se in acest sens aproape instantaneu si puteti deja incepe sa pariati. Ei, cum ramane cu timpul? Pai m-am pierdut si n-am mai cronometrat, dar cu siguranta vorbim de doar cateva minute, interval dintre momentul in care deschideti pentru prima data fereastra site-ului Unibet si momentul in care deveniti unul dintre milioanele de clienti ai acestui extrem de respectat operator de pariuri online.